Alarmfase 1 HD - P2000 by Stratinc (iPad)
N/A
Released: Apr 27, 2011
Version: 1.0
Size: N/A
Deal Alert
Get notified when this app is on sale or goes free [privacy policy]

Price History

Ranking - News (iPad)

Alarmfase 1 HD - P2000

Stratinc
[ This app is no longer available for download ]

Alarmfase 1 HD: Originele, oorspronkelijke oproepen voor ambulance, politie, KNRM (reddingsmaatschappij) en brandweer uit heel Nederland nagenoeg real-time op je iPad? Alarmfase 1 HD biedt het. Oftewel, nog voordat een brandweerauto de kazerne verlaat, weet jij al wat er aan de hand is. Je krijgt dezelfde oproep, slechts enkele seconden nadat deze verstuurd is aan de oorspronkelijke hulpdiensten!

★ Let op:
De politie maakt weinig gebruik van dit systeem, je zult in veel regio's/plaatsen daarom geen politieberichten zien. Regio's die wel politieberichten tonen zijn o.a. Flevoland, Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden en Utrecht. Ook sommige ambulance korpsen maken gebruik van een ander systeem.

---------------------------
★ ★ ★ v1.0 - april 2011 ★ ★ ★
---------------------------
- Regio's, plaatsen en capcodes instellen:
Wat gebeurt er in mijn plaats of provincie? Stel je eigen regio en/of plaats in. Je ontvangt dan enkel oproepen op basis van jouw voorkeur. Vanzelfsprekend kun je meerdere regio's en plaatsen instellen. Enkel geïnteresseerd in bepaalde capcodes? Ook dat is mogelijk. Voer de capcodes in en de app toont enkel die meldingen.

- 112 Nieuws:
Landelijk of per regio actueel 112 nieuws, automatisch bijgewerkt, altijd up to date en met doorklik naar de oorspronkelijke nieuwsbron. Nieuwe 112-sites met geldige rss-feeds kunnen eenvoudig door ons worden toegevoegd

- Meldingen op kaart:
Bekijk de laatste 50 meldingen op kaart of in satellietweergave. In heel Nederland of in je eigen regio of plaats.

- Ernstige meldingen:
Naast de 'normale' meldingen kun je in 1 oogopslag zien wat de ernstige meldingen zijn in Nederland, denk aan inzet trauma helicopter, zwaardere ongevallen en grote branden

- Eigen geluiden per dienst:
Per dienst is een apart geluid in te stellen of je kiest voor het standaard geluid. Geluiden kunnen hard en zacht afgespeeld worden.

- Streetview in detailmelding:
Per melding proberen we naast de melding op kaart, ook een streetview op te vragen (dit is afhankelijk van adresgegevens en beschikbaarheid)

★ Wat vind je van Alarmfase 1 HD?
Wij zijn nieuwsgierig, laat je review achter in de App Store, maar mocht je daarnaast ons iets willen laten weten of heb je een suggestie, stuur je bericht naar: info@alarmfase1.nl

Alvast bedankt.
Our verdict: Meh!
  • = Alarmfase 1 HD - P2000 has no ratings yet.
Related Apps
ABC7 Chicago News

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: ABC Digital || Version: 7.5

KMOV News St. Louis

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: KMOV-TV, Inc || Version: 4.33.400044503

WABC Eyewitness News

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: ABC Digital || Version: 7.5