HR & Salaris Info by Sixpack mobile applications BV (iPad)
N/A
Released: Oct 8, 2011
Version: 1.0
Size: N/A
Deal Alert
Get notified when this app is on sale or goes free [privacy policy]

Price History

Ranking - Business (iPad)

HR & Salaris Info

Sixpack mobile applications BV
De HR & salaris Info –app van ADP bevat onmisbare kennis voor zowel de HR- en salarisprofessional als de medewerker thuis.

'DE SCHUIF'

De ADP-Bureaukalender, beter bekend als de schuif, is al jaren een veelgevraagd naslagwerk voor iedereen die zich met salarisverwerking bezig houdt. Handige informatie over de premiepercentages en de minimumlonen voor medewerkers van de afgelopen 5 jaar.

KALENDER

Het bevat daarnaast een handige kalender met daarop het aantal werkbare dagen per maand en cumulatief. Ook de uiterste aangifte datum van zowel de maand- als de vierwekenaangifte staan duidelijk vermeld.

UITLEG LOONSTROOK

Iedere periode krijgt elke werknemer bij het loon een gespecificeerde loonstrook. Op de salarisstrook staat veel informatie. Voor veel mensen is niet duidelijk wat al deze termen en cijfers betekenen. Daarom bevat de ADP HR & Salaris app een heldere uitleg bij ieder onderdeel van de loonstrook.

PUBLICATIES

Speciaal voor HR-professionals publiceert ADP regelmatig over ontwikkelingen in het HR- en salarisvakgebied. De ADP Publicaties in deze app zijn recente whitepapers en onderzoeksrapporten die - samen met specialisten en deskundigen - door ADP met zorg ontwikkeld en samengesteld.

VRAGEN EN OPMERKINGEN?

Heeft u vragen of opmerkingen over de HR & Salaris app? Dan kunt u die altijd mailen naar communicatie@adp.nl of via de reviews van de iTunes store

De inhoud van deze app is gratis. Het kan zijn dat de provider kosten rekent voor het dataverkeer dat deze app genereert. Deze app is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. ADP Nederland is niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste werking van de applicatie.

Alle inhoud in deze applicatie (c)2011 ADP Nederland BV - www.adp.nl
Our verdict: Ok
  • = HR & Salaris Info has no ratings yet.
  • + The app is free.
Similar Apps
Utility Spreadsheet Pro

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: Luminant Software, Inc || Version: 8.0.5

Time Master + Billing

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: On-Core Software LLC || Version: 6.3.7

ScanBizCards

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: ScanBiz Mobile Solutions L.P. || Version: 9.7.3