Srbija Vreme by Goran Petrovic (Universal)
(2)
Released: Apr 5, 2017
Version: 1.0.3
Size: 11 MB
Deal Alert
Get notified when this app is on sale or goes free [privacy policy]

Price History

Ranking - Weather (iPhone)

Ranking - Weather (iPad)

Srbija Vreme

Goran Petrovic
Aplikacija koristi podatke sa sajtova (www.hidmet.gov.rs i www.meteoalarm.rs) Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHMZ), kao i podatke za prognozu sa portala openweathermap.org. Aplikacija preuzima podatke sa sajta RHMZ kao i sa OWM na svakih sat vremena samo kada je startovana. Nema potrebe za češćim preuzimanjem podataka, zato što RHMZ ažurira podatke jednom u sat vremena. Preuzimanje podataka se dešava na svakih 15 minuta iza tačnog sata (na primer u 10:15h, 11:15h, 12:15h, 13:15h, itd). Podaci se ne preuzimaju kada aplikacija nije vidljiva na ekranu.
Pored aktuelnih podataka o: temperaturi, vlažnosti vazduha, vazdušnom pritisku i visini snega, možete videti kada sviće, kada se smrkava, kao i koliko traju dan i noć. Opciono možete uključiti/isključiti obaveštenja o meteorološkim i hidrološkim upozorenjima, kao i o meteorološkim i hidrološkim najavama. Obaveštenja i najave se prikazuju u okviru aplikacije (ikonicom pored menija), a ne preko notifikacija. Kada prvi put startujete aplikaciju, uključena su obaveštenja i najave, ukoliko želite da ih isključite, kliknite na 'meni' pa zatim na 'podešavanja'.
Vremenska prognoza je dostupna za 5 dana unapred. Trenutno nisu dostopni podaci vremenske prognoze za Kopaonik i Crni Vrh.
U aplikaciji 'Srbija Vreme' možete videti aktuelne vremenske podatke iz sledećih gradova: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Palić, Sombor, Zrenjanin, Kikinda, Banatski Karlovac, Loznica, Sremska Mitrovica, Valjevo, Smederevska Palanka, Veliko Gradište, Crni Vrh, Negotin, Zlatibor, Sjenica, Požega, Kopaonik, Kuršumlija, Kruševac, Ćuprija, Leskovac, Zaječar, Dimitrovgrad, Vranje.
U planu je nadogradnja aplikacije za prikaz aktuelnog UV indeksa.

What's new in version 1.0.3
- Ispravljene vizuelne greske u prikazu najava i upozorenja
Our verdict: Meh!
  • Srbija Vreme is a poorly rated app (1.5-star).
  • + The app is free.
Similar Apps
Lil BUB Cat Weather Report

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: Weather Creative Inc. || Version: 5.0.0

Hunting Calendar Pro

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: TOP APP d.o.o. || Version: 4.00

Fishing Calendar Pro

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: TOP APP d.o.o. || Version: 4.06