The Big 8 HD by Label A (iPad)
N/A
Released: Feb 10, 2011
Version: 1.0
Size: N/A
Deal Alert
Get notified when this app is on sale or goes free [privacy policy]

Price History

Ranking - Medical (iPad)

The Big 8 HD

Label A
Voedselallergie, wat is dat eigenlijk precies? Als je het zelf niet hebt, zegt het je waarschijnlijk weinig. Je beseft niet hoe het je leven of dat van een dierbare kan beïnvloeden. Heeft je kindje jeuk, pijn, krampjes of ademnood en lukt het je niet voor verlichting te zorgen? Jonge kinderen kunnen nog niet duidelijk aangeven wat er is. Als ouder voel je je machteloos. Wat doe je verkeerd? Waar heeft je kindje last van? Te veel gegeten? Nog geen boertje gelaten? Moe of juist niet moe? Te lang in bad gezeten of was het water misschien te warm? Verkeerd wasmiddel gebruikt of is het wellicht de nieuwe verf op de muren of het ledikantje? Je zit vol vragen, maar je komt er niet uit. En ondertussen heeft je kindje heel vervelende klachten.

Deze app biedt een heldere leidraad in de ingewikkelde wereld van de allergie. Het doel van de app is niet zozeer het opsporen van een voedselallergie. Het is bedoeld als een doeltreffend hulpmiddel nadat er door een arts een voedselallergie bij jouw kindje is geconstateerd. De app helpt jou je kindje op de juiste wijze te helpen. De vervelende klachten zullen afnemen of wellicht zelfs helemaal verdwijnen. Zo krijgen jullie straks allemaal misschien weer een beetje een normale nachtrust.

Vanaf het moment dat de voedselallergieën bij je kindje (of jezelf) zijn ontdekt, kun je actie ondernemen. In welke producten zitten de allergenen? Waar koop je veilige allergeenvrije producten? Waar moet je allemaal nog meer op letten? Hoe zit het met de sporen van allergenen? Allemaal vragen waar je in het begin mee worstelt, maar waar de app praktische antwoorden op heeft.

Het zou zo makkelijk zijn als je van de grotere supermarkten zou weten welke – voor jouw kindje veilige – producten je er kunt kopen. Nog mooier zou een advies zijn voor een complete, allergieveilige maaltijd. Of als je een weekmenu tot je beschikking had, inclusief een boodschappenlijst voor de hele week per supermarktketen. Misschien doe je ook wel eens boodschappen buiten je woonplaats. Een advies over hoe je daar komt, zou dan erg handig zijn.

Dit alles klinkt misschien te mooi, maar The Big 8-app maakt het mogelijk. De app is gericht op de acht grote voedselgroepen op het gebied van allergie: The Big 8. Deze app zal je begeleiden bij het omgaan met voedselallergie. Gaandeweg ontdek je dat er heel goed met een allergie valt te leven en je leert er steeds beter mee omgaan.

Suggesties, tips of kritiek, alles is welkom bij The Big 8. Wij zijn voortdurend bezig onszelf te optimaliseren. Daar kunnen we uiteraard alle hulp bij gebruiken. Schroom dus niet contact met ons op te nemen. Ons doel is het helpen van zo veel mogelijk ouders en kindjes met allergieproblemen.

De week- en maandmenu's van deze applicatie zijn te activeren via een optionele In App Aankoop. Je steunt hiermee de ontwikkeling van de applicatie.
Our verdict: Ok
  • = The Big 8 HD has no ratings yet.
  • + The app is free.
Similar Apps
Doximity

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: Doximity || Version: 16.29.0

Critical- Medical Guide

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: The Barringer Group, LLC || Version: 30.4

Visual Anatomy Lite

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: Education Mobile || Version: 5.2