Trafiku Urban by Appbites SH.P.K. (iPhone)
N/A (35)
Released: Oct 4, 2017
Version: 2.2
Size: 39 MB
Deal Alert
Get notified when this app is on sale or goes free [privacy policy]

Price History

Ranking - Utilities (iPhone)

Trafiku Urban

Appbites SH.P.K.
Screenshot #1

Aplikacioni Trafiku Urban shërben për të informuar qytetarët e Prishtinës për lëvizje në qytet përmes Transportit Publik.

Përmes këtij aplikacioni, qytetari mund të planifikoj udhëtimin e tij të radhës duke u bazuar në të dhënat në kohë reale të autobusëve të Trafikut Urban

What's new in version 2.2
Ndryshimet e reja ne kete verzion perfshijne:
- Opcioni Dark Mode
- Historiku i raportimeve dhe mundesia e pranimit te pergjigjes brenda aplikacionit
- Aplikacioni tani mund te perdoret edhe ne gjuhen Angleze dhe Serbe
- Faqja per kontakt direkt me Trafikun Urban

Our verdict: Ok
  • = Trafiku Urban has no ratings yet.
  • + The app is free.
Similar Apps
iStrelok

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: Igor Borisov || Version: 4.51

Twilio Authy

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: Authy Inc. || Version: 24.9.2

Watch Tuner Timegrapher

Universal App - Designed for iPhone and iPad

Developer: Bartlomiej Swiatek || Version: 1.24